Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 

Detail závodu



07.10.2009 Závod pro ZŠ Lerchova

Místo Sušice
Oddíl KSH - TJ Kašperské Hory
 
Kontakt Jakub Hulec
WWW http://www.ksh.wz.cz
Výsledky http://www.ksh.wz.cz/lerchova.htm
 
Počet účastníků 361
Mapa
 
Závod pro ZŠ Lerchova

Čas: start od 8 hodin
Místo: ZŠ Lerchova Sušice

Program: klasický závod v OB pro žáky ZŠ Lerchova
Mapa ZŠ Lerchova, 1:1000, e 0m, 2009

Kontakt: Jakub Hulec, 721749942
 

 
ZŠ Lerchova Sušice běželo 361 dětí a pořádali 4 dospělí a 8 žáků ZŠ. Použita mapa ZŠ Lerchova - zatím tištěna jen v omezené edici v práci, máme ji přihlášenou do dalšího volného termínu v rámci projektu OB do škol. Zúčastnila se prakticky celá škola až na třetí třídy (ty ten den byly na výletě) a na první třídy, které si trať prošli spolu s učitelkou mimo soutěž. Závod proběhl po třídách a byl mimo vyučování. Někteří deváťáci zájem neměli, jinak se děti docela dost snažili a překvapili svými časy. Ředitel přijal závod velmi kladně (sám je sportovec) a byl by rád, kdybychom uspořádali další závody. Škola zajistila velkou část cen. Trochu víc informací na webu: http://www.ksh.wz.cz/lerchova.htm.

Zpráva v Deníku.cz V Sušici děti místo učení běhaly po celém areálu školy

Hodnocení: v Sušici jsme se docela obávali, jak to bude fungovat, ale organizačně dobrý - žáci chodili po ročnících, dostali instruktáž a pak běhali po školním pozemku, který docela dobře znali. Naprosté většině se to líbilo (aspoň podle toho, jak rychle běželi). V Sušici bychom rádi připravili i dlaší mapu, ne jen ten šolní pozemek a zapojili další 2 základky a jeden gympl, ale už by to bylo jen pro vybraný družstva - v červnu je sportovní den pana starosty, tak snad to vyjde.
Zajímavé by bylo zkusit něco uspořádat třeba v Klatovech, ale je to přeci jen trochu dál (ze Sušice 30 km) a nemáme tam pak žádnou další vazbu na Klatovy, ale vhodné terény by tam byly dva. Trochu tady ale narážíme na nedostatek pořadatelů - Pavla dělá účetní a má své práce docela dost, já soukromě podnikám (nikdo mi volno neproplácí) a zbývá jedině Miloš, který možná příští rok půjde do důchodu (čtvrtý člověk v Sušici ani nebyl orienťák).
Ceny od svazu byly dobrý, plakáty pěkný. Trošku škoda, že byly až těsně před závody, ale můžem je použít zas příště. Kdyby bylo víc peněz, tak by se mohlo udělat ještě víc cen, např pexeso, puzzle nebo karty s motivy OB...
Měj se!
Kuba
 

 

Počet přístupů
Celkem: 450989
Týden: 1596