Uživatel: Host
Přihlásit






Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links






 

Detail závodu



07.10.2009 Dny orientace v přírodě

Místo Kašperské Hory
Oddíl KSH - TJ Kašperské Hory
 
Kontakt Jakub Hulec
WWW http://www.ksh.wz.cz
Výsledky http://www.ksh.wz.cz/kasperky.htm
 
Počet účastníků 13
Mapa Kašperky (výuková mapa)
 
Dny orientace v přírodě

Čas: start 15:30 hodin
Místo: Kašperské Hory - škola

Program: klasický závod v OB pro veřejnost
Mapa Kašperské Hory, 1:5000, e 5m, 2009

Kontakt: Jakub Hulec, 721749942
 

 
Kašperské Hory - závod proběhl odpoledne. Pořádali 3 lidi, běželo 13 dětí. Na Kašperské Hory je to celkem dobrá účast, už tam letos pořádáme 4. závod a vždycky tam přijde tak 3-10 dětí a doplňujeme to dalšími známými. Bohužel jsme nestihli zkontaktovat dětský domov, ze kterého nám minule přišlo asi 12 dětí (soused, co v něm pracuje je dlouhodobě na dovolené). web: http://www.ksh.wz.cz/kasperky.htm
Hodnocení: Kašperky - lepší průměr. Na orienťák tam vždycky přijde někdo, ale děti spíš hrajou fotbal. Máme takový 3-4, co už letos byli na více závodech, ale vždycky jen na těch, co děláme my. Ale protože tam bydlí Miloš a běháme za Kašperky, tak je pro nás jednodušší pořádat tam. V Sušici bychom rádi připravili i dlaší mapu, ne jen ten šolní pozemek a zapojili další 2 základky a jeden gympl, ale už by to bylo jen pro vybraný družstva - v červnu je sportovní den pana starosty, tak snad to vyjde. Zajímavé by bylo zkusit něco uspořádat třeba v Klatovech, ale je to přeci jen trochu dál (ze Sušice 30 km) a nemáme tam pak žádnou další vazbu na Klatovy, ale vhodné terény by tam byly dva. Trochu tady ale narážíme na nedostatek pořadatelů - Pavla dělá účetní a má své práce docela dost, já soukromě podnikám (nikdo mi volno neproplácí) a zbývá jedině Miloš, který možná příští rok půjde do důchodu (čtvrtý člověk v Sušici ani nebyl orienťák).
Ceny od svazu byly dobrý, plakáty pěkný. Trošku škoda, že byly až těsně před závody, ale můžem je použít zas příště. Kdyby bylo víc peněz, tak by se mohlo udělat ještě víc cen, např pexeso, puzzle nebo karty s motivy OB... Měj se!
Kuba
 

 

Počet přístupů
Celkem: 450962
Týden: 1670